Stilizare sprâncene și laminare gene

Descoperă secretul unor sprâncene perfect definite și a unor gene desăvârșite la salonul Eve Skin Art & Care din Cluj. Serviciile de stilizare a sprâncenelor și genelor sunt concepute pentru a-ți transforma look-ul și a-ți accentua frumusețea naturală.

Stilizare sprâncene

Te aștept cu o abordare holistică pentru pentru a-ți modela sprâncenele și a le oferi forma și grosimea perfectă pentru chipul tău.

Mapping și creare formă potrivită fizionomiei

Fiecare arcadă facială este unică, iar forma sprâncenelor ar trebui să se potrivească perfect fizionomiei tale. Folosind tehnici de mapping și măsurare, îți voi contura și defini sprâncenele în funcție de forma feței tale.

Întreținere și curățare

Odată ce forma este definită, este esențial să îți menții sprâncenele perfect curate și îngrijite. Tocmai de aceea îți ofer și servicii de întreținere și curățare astfel încât să ai mereu sprâncenele impecabile și ordonate.

Vopsire cu vopsea semipermanentă, permanentă și Henna

Pentru a-ți completa look-ul, îți ofer și servicii de vopsire a sprâncenelor cu vopsea semipermanentă, permanentă sau henna. Indiferent de preferințele tale, vei obține o culoare naturală și durabilă, care să evidențieze frumusețea și expresivitatea sprâncenelor tale.

Programează-te!

Stilizare gene

Pentru un aspect dramatic și definirea perfectă a privirii, optează pentru serviciile de stilizare a genelor în salonul Eve Skin Art & Care.

Laminare gene

Dă-le genelor tale un aspect vizibil îmbunătățit și plin de viață cu ajutorul procedurii de laminare. Această tehnică avansată conferă genelor o curbă perfectă și un aspect cu volum, fără a fi necesar să folosești mascara zilnic.

Programează-te!

Prețuri

Stilizare sprâncene

  • Stilizare sprâncene + vopsit cu – henna, vopsea permanentă sau semipermanentă: ➡️60m, 70 – 150 lei
  • Stilizat sprâncene: ➡️30m, 55 lei
  • Laminare sprâncene: ➡️1h 30m, 180 lei

Gene

  • Laminare gene: ➡️60m, 150 lei
  • Vopsit gene: ➡️30m, 30 lei
Stilizare spancene si laminare gene Cluj | Eve Skin Art & Care | Descoperă serviciile de stilizare sprâncene și laminare gene în Cluj la Eve Skin Art & Care. Ofer tratamente profesionale pentru a evidenția frumusețea naturală a ochilor tăi și pentru a-ți contura sprâncenele perfecte - Înapoi Sus
Contact Icon
Appointment Icon Programare
Stilizare spancene si laminare gene Cluj | Eve Skin Art & Care | Descoperă serviciile de stilizare sprâncene și laminare gene în Cluj la Eve Skin Art & Care. Ofer tratamente profesionale pentru a evidenția frumusețea naturală a ochilor tăi și pentru a-ți contura sprâncenele perfecte