Despre mine

Din 2018 alături de tine...

Te invit într-un univers al frumuseții din Cluj unde pasiunea pentru make-up și îngrijirea pielii se întâlnește cu profesionalismul și dotările salonului! Sunt Evelyn, cosmetician și make-up artist, cu o experiență bogată în domeniul înfrumusețării.

Am pornit la drum acum 6 ani, după finalizarea cursurilor de specialitate la Elite Academy, iar de atunci am participat la o serie de seminarii, cursuri de specializare și masterclass-uri pentru a-mi îmbunătăți constant cunoștințele și abilitățile.

Îți ofer o gamă variată de servicii cosmetice, de la tratamente faciale personalizate, epilare cu ceară 100% igienică și stilizare sprâncene, până la laminare gene și make-up de zi, ocazie sau mireasă. Toate acestea vin la pachet cu o comunicare deschisă, muzică bună și o grijă pentru igiena, siguranța și confortul clientelor mele.

BFC pentru rezultate vizibile

Platforma BFC, cunoscută și sub denumirea de BioFaceCare, este o tehnologie avansată ce îmbină multiple tratamente faciale non-invazive într-un singur dispozitiv. Această platformă reprezintă un instrument inovator în domeniul îngrijirii pielii, oferind o gamă variată de proceduri menite să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii.

Beneficiile utilizării platformei BFC includ:

  • Tehnologii inovatoare: BFC înglobează multiple tehnologii avansate, printre care se numără peelingul cavitațional și mezoterapia virtuală. Aceste tehnici moderne sunt concepute pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii și pentru a îmbunătăți textura și aspectul acesteia.
  • Personalizare: Platforma BFC oferă setări și opțiuni de tratament personalizate, adaptate nevoilor specifice ale pielii fiecărui client. Fie că ai probleme cu acneea, semnele de îmbătrânire sau alte afecțiuni ale pielii, BFC poate fi ajustat pentru a aborda aceste probleme în mod eficient.
  • Rezultate spectaculoase: Datorită tehnologiilor avansate pe care le utilizează, BFC promite rezultate remarcabile. Poți observa o îmbunătățire vizibilă a aspectului și texturii pielii tale într-un timp relativ scurt, fără a fi nevoie de intervenții invazive sau de perioade lungi de recuperare.
  • Confort și siguranță: Procedurile realizate cu ajutorul platformei BFC sunt confortabile și sigure, oferindu-ți o experiență plăcută în timpul tratamentului. Tehnologiile utilizate sunt non-invazive și nu implică durere sau disconfort semnificativ, iar rezultatele sunt obținute fără riscul unor efecte secundare nedorite.
  • Transformare și îmbunătățire continuă: BFC este proiectat pentru a transforma și îmbunătăți vizibil aspectul pielii tale de la prima utilizare și în continuare pe termen lung. Prin utilizarea regulată a platformei, poți obține o piele mai sănătoasă, mai radiantă și mai tânără în mod durabil.

Programează-te!

Oxygenera

De la radiofrecvența multipolară, care redefinește fermitatea și tonicitatea pielii, la microdermabraziunea cu particule de diamant, Oxygenera aduce o nouă dimensiune în îngrijirea pielii. Te invit să testezi masca cu oxigen care hrănește și revitalizează pielea în profunzime cât și pistolul cu oxigen hiperbaric, care accelerează procesele de regenerare celulară. Descoperă secretul unui ten perfect!

Alege Oxygenera și tenul îți va mulțumi

Radiofrecvența multipolară: Această tehnologie utilizează unde radio pentru a încălzi stratul profund al pielii si pentru a stimula producția de colagen. Rezultatul este o piele mai fermă, mai elastică, mai tonifiată și mai tânără.

Microdermabraziunea cu particule de diamant: Această tehnică delicată exfoliază stratul superficial al pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile. Acest proces revitalizează tenul, reduce aspectul porilor dilatați, a petelor pigmentare și a cicatricilor superficiale.

Masca cu oxigen: Prin livrarea de oxigen sub presiune, această mască hrănește și oxigenează în profunzime pielea, stimulând procesele naturale de regenerare și vindecare. Rezultatul este o piele mai luminoasă, mai hidratată și mai sănătoasă.

Pistolul cu oxigen hiperbaric: Acest dispozitiv livrează oxigen hiperbaric cu puritate medicală de 98% direct în straturile pielii, accelerează regenerarea celulară, vindecarea și reduce inflamația. Acest tratament este ideal pentru îmbunătățirea aspectului pielii afectate de acnee, roșeață sau alte probleme dermatologice.

Programează-te!

Frumusețea este rezultatul unei îngrijiri zilnice și a atenției acordate nevoilor individuale ale tenului tău.

Fiecare vizită la salonul meu este o ocazie de a descoperi soluții eficiente pentru necesitățile tale unice. Prin evaluarea atentă a tenului tău și înțelegerea profundă a provocărilor acestuia, îți pot recomanda tratamente și produse care să îți ofere rezultatele dorite.

Eve Skin Care - Servicii cosmetice Cluj | Alege Eve Skin Care pentry servicii de cosmetica in Cluj: epilat igienic cu ceara, make-up, tratamente faciale, stilizare spancene, laminare gene, - Înapoi Sus
Contact Icon
Appointment Icon Programare
Eve Skin Care - Servicii cosmetice Cluj | Alege Eve Skin Care pentry servicii de cosmetica in Cluj: epilat igienic cu ceara, make-up, tratamente faciale, stilizare spancene, laminare gene,