Tratamente faciale

Descoperă răsfățul și îngrijirea deosebită pe care ți le ofer în cadrul tratamentelor faciale în salonul Eve Skin Art & Care din Cluj. Fiecare serviciu este conceput pentru a-ți energiza tenul și a-ți accentua frumusețea naturală.

Masaj facial

Experimentează o călătorie a simțurilor cu serviciile de masaj facial personalizat. Tehnicile profesioniste de masaj îți vor relaxa pielea și îți vor tonifia tenul, redându-i strălucirea și suplețea.

Programează-te!

Curățare ten

O curățare profundă este cheia pentru un ten sănătos și luminos. Tratamentul facial de curățare elimină impuritățile și excesul de sebum, lăsând pielea proaspătă și revitalizată.

Programează-te!

Extracții puncte negre & pustule

Scapă de impuritățile nedorite! Cu blândețe, mă voi ocupa de extracția punctelor negre și a pustulelor. Tenul tău vă fi curățat în profunzime, iar porii vor fi îngrijiti și închisi pentru a preveni apariția acneei și a cicatricilor.

Programează-te!

Tratamente împotriva acneei

Combaterea acneei este o prioritate pentru mine. Te aștept la tratamentele specializate, concepute pentru a reduce inflamația, a elimina bacteriile și a preveni recurențele, astfel încât să te bucuri de un ten curat, sănătos și  frumos.

Programează-te!

Tratament de hidratare

Hidratarea este esențială pentru menținerea sănătății pielii. Îți propun un tratament facial de hidratare pentru a-ți hrăni pielea în profunzime. Hidratarea restabillește echilibrul natural al pielii și îi conferă un aspect catifelat și luminos.

Programează-te!

Tratament facial de lifting

Pentru un aspect tânăr și ferm, optează pentru un tratament facial de lifting. Tehnologiile avansate utilizate în cadrul acestui tratament stimulează producția de colagen și elastină și îți redau fermitatea și elasticitatea pielii.

Programează-te!

Tratamente faciale pentru o piele care radiază de sănătate

Tenul tău merită cea mai bună îngrijire, iar eu sunt aici pentru a-ți oferi tratamente faciale personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. În plus, beneficiezi de echipamente de ultimă generație, precum BFC și Oxygenera, pentru rezultate spectaculoase.

Alege calitatea și răsfățul oferit de salonul de cosmetică Eve Skin Art & Care din Cluj. Folosesc produse premium din gamele Dermedics, PB Serum, Frhaut, Noon Aestethics, Xanitalia, Epileve, Inglot, NYX, Stage, MAC și Tweezerman. Te aștept cu drag să descoperi secretul pielii perfecte!

Programează-te!

Prețuri

Tratamente faciale

  • Hidramicrodermobraziune/ microdermobraziune / peeling cavitațional: ➡️1h 30m, 250 – 300 lei
  • Mezoterapie/ radiofrecvență/ oxygenera (oxigen hiperbaric): ➡️1h 30m, 300 – 350 lei
  • Ultrasunete / biostimulare / electroderm / fototerapie / terapie / vacuum: ➡️1h 30m, 250 – 300 lei

Fiecare terapie faciala are proprietăți diferite, pentru rezultate optime se vor utiliza mai multe tehnologii într-o sedință. Ca atare, prețul poate fi cumulat.

Tratamente faciale Cluj - Eve Skin Art & Care | Experimentează tratamente faciale avansate în Cluj la Eve Skin Art & Care. Ofer o gamă variată de servicii pentru a-ți îngriji și revigora tenul, ajutându-te să obții o piele sănătoasă și strălucitoare. - Înapoi Sus
Contact Icon
Appointment Icon Programare
Tratamente faciale Cluj - Eve Skin Art & Care | Experimentează tratamente faciale avansate în Cluj la Eve Skin Art & Care. Ofer o gamă variată de servicii pentru a-ți îngriji și revigora tenul, ajutându-te să obții o piele sănătoasă și strălucitoare.