Make up

Machiaj de ocazie Cluj

Fiecare ocazie specială este o invitație pentru a străluci și a te bucura de momente unice. Pentru servicii de make-up Cluj, te invit la Eve Skin Art & Care ca să transformi fiecare eveniment într-o experiență de neuitat printr-un machiaj perfect.

Fie că ești invitată la un eveniment elegant sau la o petrecere îndrăzneață, machiajul de ocazie este secretul pentru a-ți evidenția frumusețea și a te simți încrezătoare în pielea ta. Cu o atenție deosebită la detalii și o pasiune pentru exprimarea individualității, în calitate de make-up artist în Cluj, îți voi crea un look personalizat, adaptat preferințelor tale.

Indiferent dacă optezi pentru un machiaj subtil și natural sau pentru un look îndrăzneț și dramatic, sunt aici pentru a-ți oferi inspirație și pentru a-ți pune în valoare frumusețea într-un mod care să te facă să strălucești.

Programează-te!

Machiaj de mireasă Cluj

În cea mai importantă zi din viața ta, machiajul de mireasă este punctul culminant al eleganței și rafinamentului. Fiecare mireasă merită să se simtă ca o regină în ziua nunții sale.

Cu serviciile mele de make-up mireasă în Cluj, vreau să transform visul tău în realitate și să îți ofer un machiaj impecabil, care să completeze perfecțiunea rochiei tale și să sublinieze frumusețea ta naturală. Fie că optezi pentru un machiaj romantic și feminin sau pentru un look sofisticat și modern, sunt aici pentru a-ți oferi suportul și îndrumarea necesară pentru a-ți transforma visul în realitate.

În ziua nunții tale, încrederea în frumusețea ta și în puterea machiajului vor străluci mai intens că niciodată. Te aștept la o probă în salonul din Cluj, unde vei avea ocazia să experimentezi serviciile mele de make-up, inclusiv sesiuni de laminare sau stilizare pentru gene și sprâncene, precum si tratamente faciale. Este important să fie curat și hidratat bine tenul înainte de un machiaj, pentru rezistență mai mare și un aspect uniform / neted.

Aștept cu nerăbdare să te ajut să te pregătești pentru acest moment special și să facem ca fiecare detaliu să fie perfect în ziua cea mare.

Programează-te!

Prețuri

Make-up

  • Make-up de ocazie/ zi cu gene incluse: ➡️1h 30m, 200 – 250 lei
  • Make-up mireasă cu gene incluse: ➡️1h 30m, 300 – 400 lei
Make-up Cluj: mireasă, de ocazie, de zi | Eve Skin Art & Care | Descoperă serviciile mele de make-up în Cluj pentru mireasă, evenimente speciale și zile obișnuite. Ofer machiaj profesional pentru a-ți evidenția frumusețea în orice moment important din viața ta - Înapoi Sus
Contact Icon
Appointment Icon Programare
Make-up Cluj: mireasă, de ocazie, de zi | Eve Skin Art & Care | Descoperă serviciile mele de make-up în Cluj pentru mireasă, evenimente speciale și zile obișnuite. Ofer machiaj profesional pentru a-ți evidenția frumusețea în orice moment important din viața ta